Catalonia’s General Hospital
Customer: Catalonia’s General Hospital

This project represents a new conceptualisation and materialisation for socio-sanitary spaces, combining architecture, design, teaching and communication to ensure a positive experience for users. The new waiting room in the Paediatric Emergency Department transforms the experience of waiting in a rather uncomfortable transit area to enjoying a visit in a room designed with your safety, comfort and quality in mind. The cold, inhospitable atmosphere of the traditional hospital waiting room, charged with memories of past experiences, has been replaced by an attractive area with a nice atmosphere that is both distinctive and memorable. Hospital waiting rooms are normally places that people try to avoid, but this project illustrates that a more positive attitude can help reduce stress for both the children and their families. We are creating a waiting room that relaxes patients, making them more predisposed to possible medical treatments.

©2020 Playmedia

Carreró de les Carolines 4-6
08012 Barcelona
Tel. +34 938 728 458
projects@playmedia.biz